For a better experience on MUBI, update your browser.
Photo of Agim Shuke

Agim Shuke

'[Elvira Diamanti on Agim Shuke] Ishte shumë serioz dhe kërkues si artist, por komunikonte me dashuri dhe respekt me të gjithë.'

Actor