For a better experience on MUBI, update your browser.

Ratings & Reviews

  1. MIRZBOW's rating of the film Notes for the End of School

    1,5 for the movie, 2,5 for the soundtrack.

  2. Arandhitio Ballagi's rating of the film Notes for the End of School

    Film yang membuat suatu perubahan besar di Indonesia. Sekarang hampir setiap SMA pasti bikin dokumenter/catatan akhir sekolah mereka masing-masing, malah mungkin jadi kewajiban. Hanung berhasil banget dah. good work

  3. Nukasvianta's rating of the film Notes for the End of School

    SUMPA MASA MUDAKU SWANGAR!

  4. emichan's rating of the film Notes for the End of School

    Ahhh. I miss Highschool

  5. Maudy Puteri Agusdina's rating of the film Notes for the End of School

  6. Adham T. Fusama's rating of the film Notes for the End of School

    Selain akting Vino yang somehow ga nyaman w liat, w suka film ini. High school, movie, geeky Ramon, the movie speaks a lot to me. Hanung jaman belum berkotbah via film, miss those days.

  7. janitra's rating of the film Notes for the End of School

    Ada sesuatu di film ini yang bikin perasaan gue adem. Mungkin karena setting SMA-nya yang ngangenin, jokes yang kena banget, chemistry mereka bertiga, atau mungkin Joanna Alexandra yang lucu banget.

  8. astrid budi's rating of the film Notes for the End of School

    EPIC, i mean EPIC; "LO pada nonton film indie luar negeri ga sih? nonton ga lo semua? payah emang selera lo semua!!" and then cut to 6 minute long take summarizing the entire character & their background, and school setting, with opening credit title. watched this film 6 years ago and the epic opening credit title shot is still the most epic credit title I've ever watched. 8)

  9. Andhika Eka Buana's rating of the film Notes for the End of School

    Pre-preachy Hanung Bramantyo. Killer soundtrack. Joanna Alexandra. Fuck y'all but this is Indonesia's Dazed and Confused (or the closest to it, at least).