For a better experience on MUBI, update your browser.

Ratings & Reviews

  1. DenoResandono's rating of the film Three Days To Forever

    Harus diakui, Riri Riza berhasil membuat sebuah road movie yang "feel-good". Ceritanya sendiri gak rumit-rumit amat. Tentang sepasang sepupu yang ingin menghadiri sebuah acara pernikahan di Jogja. Namun perjalanan mereka tidak semudah yang dikira. Nicholas Saputra tampil apik sebagai orang yang sopan, ramah, tapi pake ganja. Tak lupa, Adinia Wirasti yang juga bermain apik. Warna baru dalam dunia sinema Indonesia!!!

  2. sputnixed's rating of the film Three Days To Forever

  3. Mariska V's rating of the film Three Days To Forever

    To be honest... I don't get the ending.

  4. edrina's rating of the film Three Days To Forever

    Very nice score. Witty lines. It was a long trip, literally and metaphorically, but it felt real I just had to go along with it.

  5. Chichago_'s rating of the film Three Days To Forever

    "Aku emang bukan katolik sih, tapi...sempet sekolah di tarki."

  6. tiana's rating of the film Three Days To Forever

  7. Maudy Puteri Agusdina's rating of the film Three Days To Forever

    Masa muda. Mencari diri sendiri. Pulang - Float. Ke Bandung, ke Jogja.

  8. Nukasvianta's rating of the film Three Days To Forever

    MASA MUDA INDAH SEKALI PISAN!