MUBI brings you a great new film every day.  Start your 7-day free trial today!

Ranking Woody Allen

By: Magnus Høiby-N​ikolais​en

 

Wall

Displaying 4 wall posts.
Picture of Magnus Høiby-Nikolaisen

Magnus Høiby-Nikolaisen

20Oct11

Mulig mulig.Angående Midnight in P. og Vicky så har de begge truffet meg veldig personlig - på hver sin måte. Så selv om det kanskje er rart å heve de over flere av hans klassikere, så er det bare sånn det er for meg ;) 1-6 er for meg personlig virkelig store filmer. 7-12 er knallfilmer, mens 13-18 er bra filmer :)

Picture of Lars Ole Kristiansen

Lars Ole Kristiansen

20Oct11

Jeg tror nettopp du vil sette mer pris på den nå som du er desto mer kjent med Woody Allen ellers - jeg føler meg nesten sikker på dét ;) Og den er jo ikke alene en av mine favoritter - den regnes jo for å være en av de fire store klassikerne hans! Sånn sett har jeg jo også problemer med å se at "Midnight in Paris" og "Vicky Christina Barcelona" er bedre enn "Hannah and Her Sisters", men det blir vel et spørsmål om smak. Alle er jo herlige filmer. På den andre siden er det veldig gledelig at du setter "Husbands and Wives" så høyt!

Picture of Magnus Høiby-Nikolaisen

Magnus Høiby-Nikolaisen

20Oct11

Jeg vet at det er en av dine favoritter, men jeg falt ikke like mye for den som for mange av de andre. Et gjensyn er uansett på sin plass da den er en av de første WA filmene jeg så utenom Annie Hall og Manhatten ;) Det skal jo også sies at jeg har likt ALLE filmene jeg har sett av Woody veldig godt. Jeg har vel kommet frem til at om man liker woody, så liker man woody :P Mye av det samme som går igjen i filmene, men jeg blir aldri lei! Zelig og Stardust Memories ligger klare ved dvd-spilleren ;)

Picture of Lars Ole Kristiansen

Lars Ole Kristiansen

20Oct11

"Crimes and Misdemeanors" er sjokkerende lavt plassert! Kanskje på tide med et gjensyn? :)