We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Click here for more information.
AcceptReject
Photo of Bujar Alimani
Photo of Bujar Alimani

Bujar Alimani

“Natyrisht më intereson Shqipëria, është vendi im, gjuha ime, drita e parë që kam parë, ngjyrat e tingujt e parë. Fëmijëria vjen e zgjon dhoma të kujtesës dhe çdo gjë që krijoj në shqip ia kam borxh fëmijërisë dhe qytetit tim. Por kjo tingëllon poetiko-lirike në një realitet institucional që po tërhiqet zvarrë dhe na ka lidhur këmbët e duart të gjithëve.”

Director

Screenwriter